ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
روش درست کردن سبزه ی دورنگ برای عید
مواد لازم:
منداب ۳ قاشق
خرفه ۱ قاشق
خاکشیر ۲ قاشق
یونالیت
تور
یونالیت را به شکل مورد نظر تهیه می کنیم ،سطح یونالیت را با فویل ضخیم می پوشانیم ،روی آنرا با یک لایه پنبه یا اسفنج نازک می پوشانیم.
سپس پارچه ی تور را روی آن می اندازیم و از پشت یونالیت با سنجاق یا سوزن ان تور را محکم می کنیم. مواد را خیس می کنیم و بعد از ۴ ساعت خرفه و خاکشیر را مخلوط می کنیم و روی قالب می ریزیم ،منداب را هم به صورتی که با خرفه و خاکشیر مخلوط نشود روی قالب می ریزیم .
گیاه منداب به رنگ قرمز و خرفه و خاکشیر سبزرنگ می شود . با آب پاش کاملا آنرا آب می دهیم بعد آنرا با نایلکس به صورت کله قندی (مثل خنچه های عقد) می پوشانیم و قسمت بالای نایلکس را چند سوراخ ایجاد می کنیم تا کمی هوا بخورد .
بعد از ۴۸ ساعت نایلکس را برمی داریم و از آن به بعد دوبار در روز (صبح و عصر ) آنرا آب می دهیم.